Sunday, January 2, 2011

Oh!

yay! second blog post of the day. haha..

I'm soooooooooooooooooo freakingggggg bored. I'm already at a stage of I-don't-care-if-people-read-or-not-I-just-want-to-blog.

Anyway, I was scrolling my phone and found some of this 'worth' sharing photos. Jeng jeng jeng....

Pekan Bukit Mertajam.
Hahhaa.







Kecik-kecik dulu, kaklong selalu bawak pergi BM. Beli baju skolah. baju raya semua situla. Jalan Arumugampillai is my most remembered street name. skalipun konfius hari tu yg mana satu. muahahaa...

Dulu nak makan KFC kat situ la satu-satunya tempat, la ni ada lagi. oh, 2 gmbar last tu cubaan ambik gmbar waktu kreta tgh gerak. huhu. buruk kan... byk kenangan ni. sadly, it's now no longer the main shopping district sebab dah ada Jusco la Tesco la macam2 shopping complex besar bukak. Though, the pekan looks like it's gonna go 'toh' anytime... the business there is still going pretty well I suppose. maybe sebab banyak foreigner (bangla n indon) suka pergi situ. 

Bosan bosan bosan. Kalau ada Khaulah pun best jugak dengar dia berleter. But don't doze off next to her, or you'll end up getting this when you wake up;





2 comments:

ct sarah said...

kfc bm tu dah tutupla...

KIAMBANG said...

bangunannya ada lagi.