Wednesday, February 3, 2010

Takdak idea tapi nak tulis gak!!!

1. Yay.. syukur dah ada mesin kerja baru...
2. Impian nak dslr simpan dlu la jauh-jauh... =(
3. Bila nak sudah pasang wallpaper ni... lembab ngokngek sungguh... ralit sgt... padan muka...
4. **sob**sob** return to Melb on 14th Feb, iA... waaa, tak sempat raya kat rumah...
5. "Inilah sandiwara dunia!" kata P.Ramlee
6. Cita-cita makin banyak... hati bernyanyi "harapan setinggi gunungggg..." (apatah tajuk lagu ni?)
7. OH, my siblings are growing old... mana saja pergi, org tny "tu ayah/mak ka?" Oh my,how it makes me feel so young young young..!!!. muahaha...
8. Rumah kat melb tak dak lagi... balik jadi homeless... hahaa..
9. Ada banyak buku teringin nak baca... "The Witch of Portobello" by Coelho seems interesting... Nak baca "Men are from Mars, Women are from Venus" pun tak terbaca lagi...haha...
10. 3 hari dah duk nyanyi " I beg your pardon......." hahaha...
11. Kak Sarah duk makan keropok... pastu kata "pukui 4 weh!"
12. Yala...yala... org siap!!!

4 comments:

enjelinajolipit said...

keropok ikan sedap. teringin plak. tapi malas nak goreng. rindu bakau tua

ct sarah said...

hahahahhaha...budak ni memang selalu siap lambat...kepada bakal suami dia sila sabarkan diri anda...dia memang suka buat orang menunggu...
wei..kak sarah nak jugak man from mars woman from venus...sila tukar lagu.."i am a woman in love and i do anything to get you into my world and hold you within it's a right i defend"

ArELeEz said...

'mesin keje' tu hape?

KIAMBANG said...

~bakau tua ada keropok ikan ka ina?
~kak sarah, ikut juga la... kalau bgki ajak, kan adik laju siap... adik kan suka bg kak sarahtensen... jgn la marah... haha
~mesin keja tu, laptop baru... haha